Snag_4fa0f07e.png

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

SBK 4 avsluttet med seier hjemme

9. april 2011, 21:30 av Finn Gulbrandsen

Det ble en grei seier hjemme i siste kamp. Meget godt lagspill de to første seriene kombinert med noe annet fra Sarpsborg sin side sikret seieren. Så får vi heller unne Sarpsborg 3 velfortjente banepoeng i siste serien.

Det startet imidlertid ikke så godt med bare et merke i førsteruta men etter å ha tatt igjen Sarpsborg halvveis i første serien så fosset vi fra med fine strikerekker av Richard, Kai og Ellen. Vi endte på respektable 748 selv med et drivanker uten flyten i første serien. Nesten 100 pinner mer enn Sarpsborg. Richard (211) og Kai (204)over 200.

Vi startet ikke særlig mye bedre i andre serien med kun to merker i førsteruta, men trippel av både Richard og Finn i starten av serien knuste enhver illusjon fra Sarpsborg sin side om mulige banepoeng her. både Richard og Finn fullførte sine serier godt selv om bare Finn (220) kom over 200. Vi slo like godt førsteserien og fikk 755 og dro ytterligere 80 pinner i fra.

Tredjeserien forlot strikene oss i stor grad og Sarpsborg begynte plutselig storspill. Da ble også sluttsummen noe mer moderat selv om Richard (213) igjen spilte svært bra. Vi endte på 710. Etter to meget frustrerende serier fikk Sarpsborg endelig en god serie med 766. Det holdt til 3 banepoeng for Sarpsborg men ikke noe mer.

Totalt ender vi på 7.plass etter en rimelig grei sesong selv om det vel var et par hjemmekamper som burde blitt spilt bedre og sikret oss isåfall en plass lenger opp.

Klart best i dag ble Richard med respektable 621 mens vi andre endte mellom 520 og 537.