Snag_4fa0f07e.png

Bowling • Sport • Morro

Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

SBK spillere i aksjon i turneringer

10. des. 2012, 18:35 av Rune Dybesland

Flere av klubbens spillere har deltatt i turneringer i helgen som var.

Fredrik og Henning tok turen til Hamar for å prøve seg mot Eliten i WC-kvalet i Briskebyen Open. Fredrik kom nesten med blant de topp 16 som gikk til finalespillet med sin beste start på 1227 og en 19. plass. Det manglet 24 pinner på finaleplassen. Det var tydeligvis krevende forhold som skilte mellom de beste og de ikke fullt så gode, noe Henning nok fikk erfare denne gangen.

I Moss Open gjorde Joey en flott figur med 1605 på 8 serier, noe som ga 10. plass inklusive handicapet på 120 poeng. Rune fulgte på 11. plass med 1684+40 i hcp. I Moss var det 40 fot tube. Hvis man fant spillet, kunne man gjøre høye sifre, men hvis man ikke fant det helt ble det mye splitt. Spør Jan Roald, han satte nok rekord i antall splitter.

Rune ble vår bestemann i Ringerike Open med 20. plass. Han spilte på seg mye selvtillit med 1321 forrige helg og 1293 denne helgen. Finaleplassen (Topp 18) røk med bare 6 poengs margin. Hadde det bare blitt strike i 9. ruta i siste serien....... På Hønefoss hadde de lagt Kegels profil Stone Street. Denne levde opp til navnet da det var mye høye serier. Underlig at ingen klarte 300 egentlig. Jan Roald deltok også, men han var ikke i nærheten av finaleplassene denne gangen. Kanskje neste gang?