Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Ronny best av våre i Vinterslaget

17. feb. 2013, 17:38 av Rune Dybesland

Vi fikk 3 spillere videre fra kvalifiseringen til finalespillet.

Ronny spilte best av våre i kvalifiseringen med 1358 på 6 serier. Det ga 6. plass. Roar K kom på 10. plass med 1307 og Frank på 13. plass med 1274.

Joey, Jan Roald, Sven Tore, Linda og Kristina deltok også i turneringen.

Finalespillet startet med matchplay for spillerne rangert fra 7-18. plass. Her spilte Frank knallgode 505 på 2 serier og gikk videre fra sin match, mens Roar K spilte 584 på 3 serier og røk ut.

I neste trinn kom Ronny inn, og han vant sin kamp med 434 på 2 serier. Frank var uheldig da han faktisk røk ut etter å ha spilt svært godt med 704 på 3 serier.

Dermed var Ronny vår eneste mann blant topp 6. Der ble det tap i hans match etter å ha spilt 671 på 3 serier.

Frank hadde den beste enkeltserien av våre spillere med 278. Vinner av turneringen ble til slutt Tom Geir Sørum, Solli BK.