Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Oppsummering ligaomgang 9

25. feb. 2013, 20:15 av Rune Dybesland

Det ble 4 seire og kun 1 tap for SBK sine lag i denne ligaomgangen.

SBK 1 i 1. divisjon åpnet med kamp mot Molde på Veitvet søndag. Det ble en knapp 7-5 seier i en jevn kamp mot gutta fra Romsdal. Kjempespill av Øyvind med 738 på sine 3 serier fulgt av Truls med 687. Den høyeste serien hadde Øyvind med 290. Med denne seieren måtte Molde utsette opprykksfeiringen til Umbroligaen med minst en omgang til.

Deretter var det hjemmekamp mot Gokstad. Her ble det en klar 11-1 seier. Her var Fredrik best med 676 tett fulgt av Øyvind med 675. Fredrik hadde den høyeste serien med 265.

Dermed har gutta våre sikret seg en god sjanse til å kapre 3. plassen i divisjonen. Da trenger man poeng i de 3 bortekampene som gjenstår.

SBK 2 i 2. divisjon C spilte borte mot suverene Frogner lørdag. Etter den første serien ledet faktisk SBK med 2-1, men Frogner skjerpet seg og vant kampen 10-2. Bjørn bestemann med 629 på 3 serier tett fulgt av Joey med 604.

Lagets 4 kamper mot lagene fra Troms i neste serieomgang blir avgjørende for å sikre plassen i divisjonen i år.

SBK 3 i 3. divisjon Østlandet 2B spilte hjemme mot Glåmdal 5 og Glåmdal 6. Her ble det 2 seire med 8-4 og 7-5. I kampen mot Glåmdal 5 var Henning best med 753 på 4 serier tett fulgt av Richard med 746. Richard hadde den høyeste serien med 212. I kampen mot Glåmdal 6 var Richard best med 756 fulgt av Harald med 737. Richard hadde også den høyeste serien med 205.

I neste omgang er det langtur til Flisa for å avgjøre om laget fortsatt skal ha sjanser på opprykksspill.