Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Oppsummering ligaspill omgang 10

18. mars 2013, 17:19 av Rune Dybesland

I denne omgangen ble det 2 seire, 2 uavgjorte og 2 tap på våre lag.

SBK 1 i 1. divisjon hadde spillefri i denne omgangen. Laget ligger nå på 4. plass og må ta 3 poeng på sine 3 gjenstående bortekamper for å få 3. plassen. Glåmdal og Molde har sikret opprykket til Umbro-ligaen allerede.

SBK 2 i 2. divisjon C spilte 4 hjemmekamper i denne omgangen. Det ble spilt på Solli BKs ligaprofil med noe varierende resultater.

Først var det kamp mot Arctic Strike 2 lørdag. Denne kampen vant laget med 8-4. Bjørn bestemann med 832 på 4 serier tett fulgt av Joey med 819 og Roald med 816. Joey hadde den beste serien med 232.

Deretter var det kamp mot Skansen. Her ble det tap med 3-9. Joey bestemann med 854 på 4 serier tett fulgt av Roald med 844. Joey hadde den beste serien med 267.

På søndag spilte man først med kamp mot Bardu. Her ble det en komfortabel 12-0 seier selv om seriene lenge var mer jevnspilte. Bjørn bestemann med 815 på 4 serier fulgt av Jan Roald med 401 på 2 serier. Jan Roald hadde den beste serien med 223.

Til slutt var det Finnsnes som var motstander. Det åpnet svært dårlig for SBK 2 med 1-5 etter 2 serier. En sterk sluttspurt sikret uavgjort med 6-6. Jan Roald bestemann med 645 på 3 serier fulgt av Roald med 798 på 4 serier. Jan Roald hadde den beste serien med 230.

Dermed har SBK 2 sikret plassen i 2. divisjon for neste sesong. Da håper vi å være nærmere toppen igjen!

SBK 3 i 3. divisjon Østlandet 2B spilte borte mot Solør 4 og Solør 5. Her ble det først tap med 4-8 og deretter uavgjort med 6-6. I kampen mot Solør 4 var Richard best med 746 på 4 serier. Richard hadde den høyeste serien med 219. I kampen mot Solør 5 var Richard best med 731 fulgt av Ellen med 725. Richard hadde også den høyeste serien med 235.

Det var godt gjort av laget å heve spillet sitt betydelig etter en svak første kamp. Med seier i siste kamp i neste runde mot Brage 3 vil det bli 3. plass i avdelingen.