Alle kan spille bowling. Her finner du nyheter, bilder, resultater og annet fra idretten vi er så glade i.

bowling.no

Harald imponerte i Sofiemyr Cup!

26. aug. 2013, 12:21 av Rune Dybesland

62 spillere deltok i turneringen som Sofiemyr BK arrangerte på Veitvet Bowlingsenter.

Sofiemyr Cup spilles med 6 serier i kvalifisering. Man kan spille flere starter, men det er den beste starten som teller. Deretter spiller de 16 beste finale etter cup-prinsipet hvor man må vinne 2 serier over sin motstander for å gå videre til neste runde.

Harald spilte 1169 + hcp i kvalifiseringen som ga 8. plass. Bjørn spilte 1164 + hcp som ga 13. plass. Disse var de to eneste spillerne fra klubben som kom videre til finalespillet.

I åttendedelsfinalen vant Harald 2-1 mot Owe Hermann, og Bjørn vant 2-1 mot Werner Wennerstrøm.

I kvartfinalen vant Harald 2-1 mot Alexander Beck, mens Bjørn tapte 0-2 mot Lars Christian Nygård.

I semifinalen ble det tap for Harald med 0-2 mot Thor Kristian Østlie Solberg. Dermed ble det en flott 3. plass!!

Audun Boye Hansen vant turneringen. Vi gratulerer.

Denne gangen var det Bjørn som spilte den høyeste serien av våre spillere med 242. Dessuten deltok Ellen, Fredrik, Roald, Ronny, Jan Roald, Joey og Kjell-Åge.